پودر خردل زرد
%10 شارژ بیشتر با هر تراکنش
ذخیره 10 درصد از مبلغ خرید در کیف پول شما برای خریدهای بعدی
تومان ۴۵,۰۰۰
19 در انبار
ارسال رایگان
ارسال رایگان به سراسر کشور با حداقل 400.000تومان خرید
ارسال فوری و درب منرل
تحویل 2 الی 3 روز کاری بصورت تحویل درب منزل
هزینه ارسال
۴۵ هزار تومان هزینه ارسال ثابت برای سراسر کشور
در این بخش توضیحاتی از قبیل خواص خردل را ارائه می دهیم تا در خصوص خرید پودر خردل و تهیه بهترین نسخه درمانی برحسب نیاز خود تصمیم بگیرید.
گیاه خردل چیست؟
خردل یک سبزی چلیپایی همهکاره است که از خانواده براسیکا است و شبیه کلم بروکلی و کلم میباشد. گیاه خردل بومی مناطق معتدل اروپا بوده و ازجمله محصولات اولیه رشد یافته در این منطقه است. اما هزاران سال است که گیاه خردل در آفریقای شمالی و آسیا نیز کشت میشود. حتی در بین یونانیان باستان و رومیان نیز بسیار محبوب میباشد.
انواع خردل
انواع خردل شامل خردل سیاه، خردل قهوه ای هند، خردل سفید یا زرد می باشد.
خواص خردل
- پیش گیری برای سرطان مانند سرطان روده، مثانه، رحم
- درمان بیماری های پوستی مانند پسوریازیس
- درمان درماتیت تماسی
- تسکین درد های مضمن
- حفاظت و رفع سموم از بدن
- درمان کچلی و قارچ پوستی
- کنترل و درمان دیابت
- درمان یائسگی زودرس
مضرات خردل
در صورت مصرف زیاد و خارج از عرف این دانه های گیاهی می تواند عوارض زیر را به همراه داشته باشد:
- عطش و تشنگی
- یبوست
- ناراحتی کبد
- حالت تهوع
- دشمن رژیم لاغری
- ناراحتی و ورم کلیه
خرید پودر خردل
نحوه مصرف خردل
این گیاه را به شکلهای مختلف مانند گیاه خورد شده خردل، روغن خردل و ادویه استفاده میکنند. در آشپزی از این گیاه در موارد زیر استفاده میشود:
عامل طعمدهنده: خردل زرد خشک وقتی بهعنوان چاشنی در ظروف سالاد، سس مایونز و آب اضافه میشود، عطر و طعم خوبی به آن میدهد. سس خردل یکی از محبوبترین سسها در جهان است.
چاشنی کمچرب: این گیاه جایگزینی کمکالری برای چاشنیهای چرب مانند سس مایونز است. میتوانید آنها را در شیر خیس کنید، آنها را بهصورت خمیر درآورده و از آن برای تهیه ادویه کاری و گندم استفاده کنید. این ادویه طعم تندی به غذا میدهد. بهعلاوه، میتوانید آنها را بهصورت سس سالاد مخلوط کرده و یا هنگام پخت روی غذا بپاشید. خردل زرد برای تهیه چاشنیهای رومیزی مانند پودر دانههای این گیاه برای اضافه کردن به غذا هنگام سرو آن نیز استفاده میشود.
یک افزودنی سالم به سالادها: برگ این گیاه را میتوان بهصورت خام یا پخته مصرف کرد و سپس بهصورت سوپ، سالاد و خورشت به رژیم غذایی اضافه نمود.
بهعنوان روغن پختوپز: میتوانید از روغن خردل مانند روغن آفتابگردان بهعنوان روغن پختوپز برای سرخ کردن عمیق یا تهیه سبزیجات سرخشده استفاده کنید. دو نوع روغن خردل وجود دارد. یکی از آنها نوعی روغن نباتی است که با فشار دادن دانهها تهیه میشود. نوع دیگر آن روغن ضروری است که بهصورت اسانس و با خرد کردن دانههای این گیاه، ترکیب آنها با آب و سپس استخراج روغن از طریق فرآیند تقطیر به دست میآید.
امولسیون کننده: آرد این گیاه از نوع زرد، دارای خصوصیات فوقالعاده امولسیون کننده و تثبیتکننده است که برای تهیه سوسیس و کالباس بسیار مناسب میباشد.
خواص نگهدارنده: این گیاه برای کند کردن فرآیند تخمیر در هنگام تهیه سرکه سیب و جلوگیری از فساد محصولات گوشتی از زمانهای بسیار قدیم استفاده میشده است. از این ادویه میتوانید بهعنوان یک طعمدهنده عالی برای انواع خوراکهای گوشتی استفاده کنید.
وزن | 100 گرم |
---|
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پودر خردل زرد” لغو پاسخ
برای ثبت نقد و بررسی وارد حساب کاربری خود شوید.
محصولات پیشنهادی
ادویه پلویی 100 گرم
تومان ۳۴,۰۰۰
ادویه ترشی 100 گرم
تومان ۳۴,۰۰۰
ادویه خورشتی
تومان ۳۴,۰۰۰
ادویه قورمه سبزی
تومان ۳۴,۰۰۰
ادویه کاری
تومان ۳۴,۰۰۰
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.