شرایط و نکات نگهداری عرقیات گیاهی
نگهداری از عرقیات گیاهی و شربت های گیاهی شرایط خاصی دارد که در صورتی که این شرایط رعایت نشود خواص این نوشیدنیها تحت تاثیر آن کم شده یا بهطور کلی از بین میرود. برای حفظ خاصیت این نوشیدنیها این نکات را فراموش نکنید
- بهترین روش برای نگهداری از عرقیات گیاهی قرار دادن آنها در ظروفی است که درب آنها پرس شده باشد. درب پرس باعث می شود عطر و مزه آن تغییر پیدا نکند.
- عرقیات در مقابل نور خورشید عطر و خاصیت خود را از دست میدهند لذا مکان هایی که حتی بصورت غیر مستیم آفتاب می خورد جای مناسبی برای نگهداری عرقیات نخواهد بود.
- از نگهداری عرقیات گیاهی در مکانهای گرم و مرطوب پرهیز کنید. این مکانها به سرعت در طعم و مزه عرقیات تاثیر خواهد گذاشت.
- از یخ زدن عرقیجات و از قرار دادن آن در قسمت فریزر یخچال خودداری کنید.
- عرقیات معمولاً از یک تا 3 سال تاریخ مصرف دارند، بنابراین هنگام مصرف عرقیات گیاهی به تاریخ انقضای آنها دقت کنید.
دو نکته کاربردی:
- توجه داشته باشید که بعد از مدتی از تولید عرقیات (1 سال بعداز تولید) درون عرقیات لعاب سفید رنگی ایجاد می شود و این به معنای فاسد شدن عرقیات نیست و هنگام مصرف صافی کرده و میل کنید.
- هر گونه تغییر در عطر، طعم عرقیات نشان دهنده کیفیت پایین و غیرقابل مصرف شدن آن است. بهترین مکان برای نگهداری عرقیات مکان هایی هستند که جریان هوا در حال چرخش بوده و خنک می باشد.
مقالات مرتبط
تنظیم هورمون های زنانه با تغذیه